arrow_back
 

Opiniones y Actitudes

La col·lecció Opiniones y Actitudes compleix la funció de divulgar anàlisis empíriques de dades, generalment produïdes pel CIS, posant especial èmfasi en la presentació i descripció dels resultats, més que en la voluntat de teoritzar o d'establir vincles causals entre variables. Té, a més, la pretensió de resultar de fàcil lectura per a un públic no necessàriament especialista i el volum no ha de sobrepassar les 125 pàgines.

Des de mitjan 2010 aquesta col·lecció s'edita en format electrònic i es pot consultar i baixar gratuïtament a través del web del CIS. L'esmentada baixada pot fer-se en tres formats diferents, segons les necessitats del lector: PDF accessible baixable i, per a visors electrònics, EPUB i PDF adaptat. Els lectors que vulguin el llibre enquadernat en paper poden adquirir-lo a les plataformes d'impressió sota demanda que figuren a la pàgina web del CIS.

Últims títols

Jiménez-Sánchez, Manuel; Ruiz Jiménez, Antonia M.ª; Navarro Ardoy, Luis

Protesta y cambio electoral en España (2003-2013)

Opiniones y Actitudes 76

+ info

De Marco, Stefano; Ganuza, Ernesto; Güemes, Cecilia; Robles Morales, José Manuel; García Espín, Patricia

Ciudadanos y democracia representativa: ¿una relación conflictiva? Análisis de la desconfianza en las instituciones en España

Opiniones y Actitudes 75

+ info